2015. okt 09.

Tactics

írta: Madnezz
Tactics

tactics.jpg

 Íme a lap, ami a csatákhoz szükséges kezdeményezést adja, azaz akinek több az initiative pontja, az lesz előnyösebb helyzetben a sebzések kiosztásánál, valamint egyenlőség esetén a támadó fél lesz a kedvezményezett. A másik tudása, hogy az initiative pontok számának megfelelő számú mission kártyát játszhatunk ki minden csatában. Figyelem! Egy csatában, egy játékos, egy mission lap fajtát csak egyszer használhat!

 A Tactics asset szükséges továbbá command lapokhoz is, melyek leggyakrabban pilóták, de lehetnek parancsnoki sorba valóak, pl.: karakter kártyák. Van pár felszerelés is amihez T kell, Jump Jet Retrofit, vagy NARC Retrofit.

 A Tactics a klasszikus 'mechcsatákat tudja igazán izgalmassá tenni, melyekben nagyobb összecsapások is többször kialakulnak 5-6 'mech részvételével.

 Azt sem szabad elfelejteni, rengeteg egység van, melyhez szükséges a Tactics. A Belső Szférás gépek közül ilyenek a Venom, Wolfhound, Wraith, Spector. A kánoknál Hankyu, Crossbow, Battle Cobra, Black Hawk S, Black Lanner, Night Gyr.

Szólj hozzá

kártya support card command kártyajáték limited tactics battletech resource tcg ccg