2018. okt 21.

Top 10 Inner Sphere 'mechs with Alpha Strike option

írta: Madnezz
Top 10 Inner Sphere 'mechs with Alpha Strike option

 Igyekeztem legalább kettő alpha strike sebzéssel rendelkező egységeket idetenni, de a közönséges Centurion nem maradhatott le a listáról.

10. King Crab

king_crab.jpg

 Nagy, ComStar-os és sok rajta a büntetés. Viszont sokat bír és vissza is tud ütni rendesen szükség esetén.

9. Yen Lo Wang

yen-lo-wang.jpg

 A négy egyedi 'mech egyike és a kettő Alpha Strike képességűből a kisebbik. Jó esetben akár hatot is tud sebezni ellenséges egységen.

8. Champion CHP-1N

champion_chp1.jpg

 Az a fránya M asset! Meg lehetne a teste nagyobb is, vagy olcsóbb a költsége! :)

7. Atlas

atlas_regi.jpg

 Jó az öreg a háznál, főleg ha minden ház használhatja. Kissé szokatlan kettő sebzésért elfektetni egy ekkora gépet, de van amikor a szükség ezt hozza.

6. Centurion CN9-A

centurion_c.jpg

 Alapgép volt, később kikopott a pakliból, mert már lett elegendő speciális assettes gép szinte minden paklitípus számára.

5. Annihilator ANH-2A

annihilator_anh_2a.jpg

 Az összes gyors gépet és a közepesek jelentős részét egyből le tudja ütni, de még a 80 tonnás Victor elpusztítása sem okoz gondot számára.

4. Thunder

thunder.jpg

 Nagyon jó kombináció az öt pont a legnagyobb testű moderate 'mechért.  És az ötöt nem hiába adjuk ki érte, mert meg is tud ütni ennyit.

3. Annihilator ANH-1A

annihilator.jpg

 Klasszikussá vált támadó rohammech. A magas alapsebzését még megfejelhetjük kettővel és mindezt csak 6 resource pontért.

2. Wolf Trap

wolftrap.jpg

 Közepesen kicsi, de nagyon olcsó. A tűzereje meg fenomenális az árához viszonyítva.

1. Centurion CN9-D

centurion_u.jpg

 Az Alpha Strike-os gépek királynője. Davion és Kurita paklival is győztem vele, szóval nagy a bizalmam benne, sosem hagyott cserben. Egy gép mission lappal le tudja ütni a legtöbb gyors klános gépet. Kettő Centurion már az egységek legnagyobb részét ki tudja lőnni mission lappal. Leginkább stabilitást ad a pakliknak.

 

Szólj hozzá

top 10