2019. ápr 28.

Top 10 Smoke Jaguar card

írta: Madnezz
Top 10 Smoke Jaguar card

smoke_jaguar_logo.png

 A Füstjaguárokhoz nem voltak lapjaim elegendő számban, így nem tudtam velük játszani, ami a Ligában bosszulta meg magát az ellenük való vereségekkel.

Kimaradtak:

  • Daishi
  • Shadow Cat B
  • Night Gyr A

 

10. Behemoth

behemoth_rhino.jpg

 Nagyjából a Gladiatorok vetélytársa. Nagyobb test és átsebzés a kompenzáció a kisebb alapsebzésért

9. Nyght Gyr C

night_gyr_c.jpg

 Könnyen beszerethető, A-T pakliba ideális. Mondjuk én a Masakari erőteljességét jobban kedvelem, de az átsebzés és a kevesebb költség egyenértékűvé teszi.

8. Ryoken B

ryoken_b.jpg

 Hamar kilövik, de addig is komoly fenyegetést jelent.  Lefoglalja a gyors egységeket és még ki is tud lőni közülük.

7. Night Gyr B

night_gyr_b.jpg

 A kevés közepes költségű klános lassú gépek egyike. Előnye, hogy be tud tölteni egy űrt az adott pakliban, másrészt egálban van a hasonló szférás egységekkel.

6. Paul Moon

paul_moon.jpg

 Harcos karakter, könnyű játékba hozni és használni. Adja magát egy Uller - elemental paklihoz. A védelméhez gyors gépek szükségesek.

5. Shadow Cat B

shadow_cat_b.jpg

 Ehhez a 'mech-hez különösen szükséges a gyors 'mech-es fedezet, mindenképpen meg kell akadályozni, hogy már támadás elött levadásszák!

4. Ryoken D

ryoken_d.jpg

  Nagyon adják magukat együtt a Sadow Cat  B-vel. A képességéhez képest megfelelően masszív, a közepes sebességű és költségű gépekre épülő rakétás pakli alapja.

3. Grendel C

grendel_c.jpg

 Engem mindig idegesített az alpha strike,mert emiat gyengébb a Fenrise Prime-nál. Viszont a Spectornál, még mindig jobb.

2. Grendel D

grendel_d.jpg

 Az alacsonyabb ár nem ér meg annyit, hogy emiatt veszítsünk egy sebzést, ami miatt a Grendel Prime annyira félelmetes a supportokra is. Azért csatában még így is jól jön.

1. Grendel B

grendel_b.jpg

 A nagy Fenrise jump opciós párja. Szükség lehet rá a szféra elleni dominancia kivívásához, vagy a többi klán gyors egységei elleni egyensúlyhoz.

Szólj hozzá

top 10 smoke jaguar