2017. jan 28.

Contract With Eridani Light Horse

írta: Madnezz
Contract With Eridani Light Horse

contract_eridani_lighthorse.jpg

 Elfordításra, a küldetés alatt egy kijelölt egység +2 támadó pontot és +2 páncélt kap. Ha az az egység fejlesztés alatt álló lapot sebez, akkor azt ki kell dobni. Amennyiben a kijelölt egység legalább öt találatot kap, a contractot ki kell dobni. Minden kör elején fizetni kell 1+2P fejlesztéspontot, különben lefordul és az ellenfélhez kerül használatra. Később a páncélt ötre emelték, gondolom a zsoldoscsapat hősies helytállása miatt. Magyar fordításban a Fényparipák nevet kapták, talán a Könnyűlovasság szerencsésebb lett volna.

 Itt ejtem meg a contract lapokkal való játék alapvetéseit. A mérkőzés elején elegendő resource lapot kell lerakni, hogy később legyen miből fizetni a contractokat, melyeket akkor érdemes letenni, mikor már az egységek lehozásához szükségesnél több fejlesztési ponttal rendelkezünk. Felhasználás esetén legyen kezdeményezésünk, azaz leginkább támadjunk, mégpedig több géppel! A kilőtt gépeket érdemes megmenteni a contractok ráforgatásával, ami azt fogja eredményezni, hogy az ellenfél inkább többet sebez egy egységünkre, hogy az biztosan elpusztuljon. Viszont emiatt, a csoport többi egysége valamennyi védelmet élvez. Azt hiszem egyértelmű, hogy nagyobb gépeket kell építeni, hiszen csak azokat érdemes úgy megmenteni, hogy zsoldoslapot veszítünk miatta. A zsoldospakli kulcslapja, amennyiben nem tudunk dűlőre jutni ellenfelünkkel, Morgan Kell, akit nem tudnak blokkolni és az általa paklira bevitt egységre lehet forgatni a contractokat. Így két kör alatt pontot tehetünk a csata végére.

contract_with_eridani_light_horse_ccg_commandersedition.jpg

Szólj hozzá

kártya unique card command kártyajáték rare mercenaries battletech mercenary tcg ccg inner sphere contract with eridani light horse