2016. jún 10.

Klán pakli építése politics assettel

írta: Madnezz
Klán pakli építése politics assettel

fire_falcon.jpg

 A következő zseniális pakli a Misrouted Command lap kedvelőinek fog kellemes perceket szerezni. Az előző pakliban a saját egységeinket erősítettük, ez a pakli pedig az ellenfél egységeinek manipulálásával hoz nyerő helyzetbe minket. A Fire Falcon miatt a Jade Falcon klánhoz tartozik, de ez csak ennek az egy gépnek köszönhető.

Resource (26)

11 Logistics

11 Politics

2 Black Market Connection

2 War Funds

Unit (22)

6 Blitzkrieg Elemental Point

4 Skirmisher Elemental Point

6 Fire Falcon C

6 Koshi B

Command (12)

6 Misrouted Command

6 Tracking System Failure

 Ez egy direkt pakli sebző deck. A csatákban ugyan gyengén szerepelnek az egységeink, de nem is cél harcba bocsátkoznunk. Az erősebb, drágább ellenséges 'mecheket a Misrouted Command tereli el az útból, míg a gyors gépeket a Tracking System Failure takarítja el. Ezeket a lapokat taktikai lapként is lehet használni, mikor a támadásunk előtt gyengítjük meg velük az ellenfél felállt védelmét. Ekkor nem csak a hosszabb távú hatást, hanem a meglepetés erejét is kihasználjuk. Tehát a nagy gépeket elküldjük pihenni, a gyors gépeket pedig 'elrontjuk'. Az ellenfelünknek muszáj lesz védekeznie, mert az elementálok és a Fire Falcon is rendelkezik AP felszereléssel és amúgy is nagy az alap sebzésük az árukhoz és a sebességükhöz képest.

  Egy ilyen pakli ellen játszottam egy versenyen és az első meccs nem sikerült túl jól. A paklim hat nehéz gépéből négy jött fel az elején és szépen el is mentek nézelődni három körre. Az egyetlen gyors gépem meg egy felszerelést kapott ajándékba. Gyakorlatilag nem is volt kivel védekezzem. Az utolsó esélyem volt, mikor leütöttem a visszahúzó resource lapját, hogy ne tudja visszavenni kézbe a Misrouted Commandokat. Erre a következő körben letett egy másik Black Market Connection lapot és csak visszahúzta, letette a subterfuge lapot és még beütött húszat. A visszavágóra már jól felkészültem, a Hatamoto_chi-ket kivettem és helikoptereket tettem be helyettük. Ez alaposan megzavarta ellenfelem a játszma során, de ami sokkal fontosabb volt, több gyors és olcsó egységem lett, melyek a mission lapjaimmal pont el tudták pusztítani bármelyik ellenséges egységet. Ebből egyértelmű, hogy horda ellen nem túl előnyös a Misrouted Command, de négybe kerülő egységekre kijátszva már kellően lelassítja az ellenfelet, nagyobb gépek "elmiszrutidolása" pedig nagyon kellemetlen, akár a mérkőzést is eldöntheti.

Szólj hozzá

klán pakli deck pakliépítés