2016. ápr 13.

Jade Falcon Klán

írta: Madnezz
Jade Falcon Klán

clan_jade_falcon.jpg

 Az egyik klán, mellyel cudarul elbántak és csak később javították e hibát. Eleve sem lassú, sem gyors gépeik nem voltak. Később azért kaptak pár használható darabot, gyors gépeik szinte túl jók is lettek. Kezdetben maradtak a közepes gépek, de azok meg pocsékul drágák voltak. Egyetlen tényleg használható gépük a kicsiny, de jó tűzerejű Uller volt, ebből adódóan csakis hordát volt rájuk érdemes építeni. Az egyszerűbb változatban Dasherekkel támogatva agresszív támadójátékkal kellett felőrölni a játék elején hátrányban levő ellenfelet. A másik lehetőség a rakétás pakli építése. Ennek alapja, mi más, mint a rakétás Uller. Mellé jönnek a rakétás Pumák és egyéb kiegészítő gyors, ECM-es, illetve átsebzésre képes gépek. Ezzel a lehetőségek eleinte kifújtak, csak később jöttek a nagy tűzerejű lassú gépek, mint a Turkina, Night Gyr és a gyorsak, mint az elfogadható Fire Falcon és a  szuper Black Lanner. Velük már teljes értékűvé vált a Jade Falcon klán, amire szükség is volt, mert Battletech története alakulása során több ellenségükkel is kenyértörésre vitték a dolgot és a kártyajátékban is reprezentálni kellett képességüket a győzelemre.

 Van nekik két használható mission lapjuk és három karakterük, melyből kettő P assestes, ami nem túl előnyös klánpakli esetében és egy kán pilóta, mely a Jade Falconos saját gépeknek ad támogatást. Gondolom feltűnt a gyártónak, hogy nagyon kerülik ezt a klánt a játékosok és kellett a támogatás, hogy játszanak velük.

 A Box Power jó lett. Egy lap kidobásával, minden saját 'mech hármat gyógyul. Na, tessék még egy kis segítség a sérülékeny Ullereknek. :)

 A Battletech regényekben, mint a Wolf klán nagy ellenlábasai tűnnek fel. A Jadefőnix trilógiában a klánharcosok alsó rétegének a mindennapjait is megismerhetjük és jó bepillantást nyerhetünk a Tukayyidon zajlott sorsdöntő csatába, mely az emberiség jövőjéről döntött.

Szólj hozzá

klán clan jade falcon