2016. ápr 02.

Steel Viper klán

írta: Madnezz
Steel Viper klán

clan_steel_voper.jpg

 Egy nagyon jó példa, hogyan lehet egy klánt tucatnyi lapból felépíteni, méghozzá pofás karaktert adva nekik.

 Kaptak egy nagyon hasznos kánt, és egy erős command lapot, valamint két mission lapot kifejezetten csatához. 'Mechek terén érdekes a helyzet, mert csak közepes sebességűeket kaptak, de azok vagy jók, vagy szépek, vagy mindkettő. A legfontosabb, a klán megmozgatta a játékosok fantáziáját és sokan kipróbálták, milyen is velük játszani, többen pedig letették melléjük a voksukat.

 Steel Viper Box Power: dobj ki egy lapot a kezedből, keressél ki a pakliból egy egység lapot, majd keverd meg a paklit. Mutass fel a kezdeből egy egység lapot és tedd a pakli aljára!

 Ez egy nagyon erős képesség. Ezzel elérhető, hogy bizonyos 'mechből akár csak egy darab kell a pakliba, mégis a megfelelő pillanatban elő lehet keríteni.

 'Mechek:

  • Battle Cobra
  • Crossbow
  • Goshawk
  • Shadow Cat
  • Viper

 A gépeik nagy része használható, bár egyik sem kifejezetten brutálisan jó. Mégis jó alapot nyújtanak egy harcos támadó szellemű, csatát kereső paklinak, mely a mission lapokkal kifejezetten játékos lesz. A karakterlapjuk visszahúz egy mission lapot, ez nagyon erős képesség, egy erősebb mission lapot megsokszoroz.

Szólj hozzá

klán steel viper