2016. már 04.

Ghost Bear Klán

írta: Madnezz
Ghost Bear Klán

clan_ghost_bear_on_patrol.jpg

 A klánok közül a kedvenceim voltak a kártyajátékban. Volt egy túl jó Dasherjük, na azt be is tiltották. Gyors gépük a Dragonfly a kezdeti időkben a Fenrisek után a legjobbak voltak. Bár közepes sebességű 'mechekkel nem rendelkeztek, egy Ryokent leszámítva, de a nehézgépek bőven kárpótoltak emiatt. Konkrétan a Gladiátorokról van szó, melyből három variáns is hasznosnak bizonyult. Karakterlapjaik közül a tápos Bjorn Jorgensson igazi command lap gyilkos volt, de Aletha Kabrinski is hasznosnak bizonyult és jó dolog, ha egy ház, vagy klán két karaktert is be tud építeni a pakliba.

 'Mechek:

 Gyors:

  • Dasher
  • Dragonfly

 Közepes sebességű:

  • Ryoken

Lassú:

  • Gladiator
  • Grizly
  • Kodiak

 Már a kezdetektől háromféle paklit lehetett rájuk építeni.

 A supportevő pakli kimondottan a resource lapok leszedésére koncentrált. Gyors gépeik és karakterlapjaik segítségével meggyengítették az ellenfél gyártását, majd fölénybe kerülve már fel tudták vállalni a csatát a még idejében legyártott egységekkel szemben.

 A másik lehetőség a már ismertetett Unopposed + Inside Job kombóra épült, melyhez ideálisak voltak gyors és nagy 'mechjeik is.

 Végül a klasszikus Dasher + Man O' War párost jól kiegészítve, jó csatapaklit lehetett építeni, felhasználva akár a klán mission lapját.

 Annyira erős klán volt, hogy a mission lapot és pár kósza 'mechet leszámítva nem is erősítettek rajtuk a későbbiekben.

 Ghost Bear Box Power: Ha egy lapot kidobsz, minden három resource túlfejlesztésért az elkészült 'mech kap +1 támadást.  

 Nem egy nagy segítség, de mikor már van lent sok support és csak olcsó 'mechet tudok letenni, akkor jól jön. Pl. Bejön egy Dasher és ötöt tud ütni...

Szólj hozzá

clan ghost bear