2017. okt 24.

Top 10 unique command card

írta: Madnezz
Top 10 unique command card

 A játék kezdetekor arra számítottam, hogy a karakterek amolyan vezérei lesznek a pakliknak. Ehelyett rá kellett ébrednem, hogy csak egyet tehetek be belőlük és minimális az esélye annak, hogy megfelelő időben a kezembe kerüljön. Ráadásként még nem is voltak igazán erős, vagy használható képességeik, sőt még az ötletek szintjén is gyengék voltak. Pl. a 'mechhangar képességet két unique lap is megkapta. Főleg az első három kiadás karakterei voltak gyengék, a később érkezők már jobban sikerültek. Ez alatt olyan dolgokat értek, mint hogy nem a szentlélek tartotta életben a lapot az első két Dasher megérkeztéig, vagy hogy tényleg rájuk lehetett építeni paklit, vagy egy paklitípusnak volt jó kiegészítője. 

 A listában a pilóta lapok nem szerepelnek, nekik már meg volt a hírnév a saját toplistájukban.

10. Tormano Liao

tormano_liao.jpg

 Vissza lehet vele forgatni Adam Steinert, talán ez a leghasznosabb a játékban. 

9. Dr. Ariel Reed 

dr_ariel_reed.jpg

 A visszahúzó lapok mindig nagyon erősek, mert kifejezetten a pakli alaplapjaival töltik meg a kezünket. Különösen akkor bosszantó, mikor komoly áldozatok voltak szükségesek a visszahúzott lap elpusztításához.

8. Evantha Fetladral

evantha_fetladral.jpg

Jó a harcos a háznál klánnál! Ingyen van és rugalmasan lehet a küldetések során felhasználni. Mind a plusz kezdeményezés, mind a plusz sebzés döntő momentum lehet egy csatában.

7. Tyra Miraborg 

tyra_miraborg.jpg

 Az assetjei tökéletesen illesztik a Strategic Bombardment, Corridor Of Fire és a Strafing Run mellé, ha command lapokat akarunk támadni. De emellett elfér a klasszikus nagygépes Rasalhague pakliba.

6. Sun Tzu Liao    

sun-tzu_liao.jpg

 Ezen a lapon nem kell mit magyarázni.

5. Melissa Steiner-Davion 

melissa_steiner_davion.jpg

 Egy kézben levő felesleges lapot bármire kicserélhetek, ami a kidobottak között van. Ez a lehetőség a mérkőzés harmada után nagyon kívánós, emiatt a legerősebb logisztikai lap lett belőle.

4. Wolfgang Hansen

wolfgang_hansen_1.jpg

 'Mechet visszafordítani mindig jó dolog, de a pilótásat még jobb. Tökéltes az assetje, minden szférás pakliba betehető és még a védelme is jó.

3. Adam Steiner


adam_steiner.jpg

 Minden visszaforgatós lap ősapja. Ezért még a politics büntetést is elnézzük neki.

2. Khan Bjorn Jorgensson

khan_bjorn_jorgensson.jpg

 Elképzelni is nehéz nélküle Ghost Bear paklit

1. Perigard Zalman

perigard_zalman.jpg

 Igaz, hogy csak egy klán használhatja, de a mission lap visszahúzása annyira erős képesség és én meg annyira szerettem velük játszani, hogy vita nélkül ő az első.

 Bónusz még néhány egész használható egyedi lap.

  • Tsen Shang
  • Marissa Morgan
  • Ryan Steiner
  • Primus Sharilar Mori  
  • Doc Trevena
  • Morgan Hasek-Davion
  • Elias Crichel 
  • Maximillian Liao Legacy
  • Jade Falcon High Command
Szólj hozzá

top 10