2017. már 18.

Top 10 Inner Sphere slow mech

írta: Madnezz
Top 10 Inner Sphere slow mech

 Nehéz vagy csak lassú csatamechek, melyekkel szerettem játszani, vagy ellenem álltak jól helyt.

10. Atlas

atlas_regi.jpg

 Jó áron hatalmas és nehéz rajta fogást találni, nem rendelkezik a Belső Szférát megkeserítő pocsék overheat opcióval.  a rakétával át lehet sebezni paklira. Hátránya, hogy két alpha strike sebzést nem éri meg használni, mert nagyon hiányozni fog a következő körből.

9. Blackwatch

black_watch.jpg

 Eleve tekintélyes alapsebzés és elég nagy test mellett még ott van a C3, ami persze egyben a hátránya is az AMT büntetések mellett. Tipikusan olyan egység, amilyennel senki nem szeretne találkozni éjjel egy sötét sikátorban, amolyan igazi büntető csatagép.

8. Hatamoto-Chi/ Zeus/ Victor/ Guillotine

hatamoto-chi.jpg

 Az egész Belső Szféra képes nehézgépekkel hordázni, ezek ellen még a tápos klános gyors gépek is megszenvednek, valamint paklira is elfogadhatóan ütnek.

7. Cataphract

cataphract_kicsi.jpg

 Kicsi és olcsó, de szépen üt, csatában meg akár még többet, egyetlen gyenge pontja, hogy csak a Liao ház használhatja.

6. Naginata

naginata.jpg

 A legerősebb szférás rakétás egység, képes mérkőzést eldönteni. Csak a kuriták használhatják, nekik nem gond a C3, mivel a NARC-os Owens az ideális párja.

5. Gunslinger

gunslinger.jpg

 A három legerősebb ház büszkesége, bármilyen nagygépes pakliba be lehet tenni. A vezetésével komoly támadást lehet indítani pakli ellen. ECM támogatást nyújt a csapat többi tagjának és szükség esetén kettőt átsebez. Megjegyzem, voltak akik inkább a kisebb struktúrájú Cerberust preferálták, annak nagyobb sebzése miatt.

4. Awesome

awesome.jpg

Az alapkiadás oszlopos tagja, hírneve kissé megkopott, de a képességei még most is jók. Olcsó, masszív, jó alapsebzéssel és átsebzéssel büntetés nélkül. Rengeteg elképzelésbe belefér.

3. Hunchback Revised

hunchback_revised.jpg

 Olcsó, viszonylag sokat bír és jó az alapsebzése. Csatákban és paklira is jó. A kis gépek ellen védekezésben is tökéletes. Természetes kiegészítője az Annihilatoroknak.

2. Annihilator

annihilator.jpg

 Pusztításra teremtve. Két Annihilator szinte bármit kilő, kivéve a Promethheust és a Widowmakert, de ezek legendás egyedi 'mechek. Az meg, hogy nem lehet velük gárdolni senkit sem érdekel. Gyengéjük az L és M assetek. Gondolatban ide vettem még a Bandersnatchot, mely szintén ilyen asetekkel rendelkezik, szintén jó tűzerő és alpha strike mellett.

1. Rhonda's Highlander

rhondas_highlander.jpg

  Hiába lehet csak egyet tenni belőle a pakliba, mivel zsoldos lap, ezért ki lehet keresni, vissza lehet húzni és csata után vissza lehet fordítani. Már önmagában is korrekt gép, de a minden egység egyel kevesebbet sebez rá képességgel nagyon nehézzé vált a kilövése, főleg a csatahordák számára.

 Végül két egység, melyek az átalakítás előtt nagy kedvenceim voltak és bajnokságban is jól szerepeltek:

Berserker

berserker.jpg

 A mozgó fal. A legnagyobb test + ECM nehezíti meg a kilövését és a Hand-To-Hand kettes sebzése pedig a lassú egységek ellen ad neki komoly erőt. Intimidating Paint Job felszereléssel és Berserker Warrior pilótával együtt a legnagyobb hazai bajnokság győztese volt.

Imp

imp.jpg

  Kétszer hetet bír, és hétért hetet üt. Szükséges volt hozzá a kezdeményezés, hogy biztonságosan lehessen a túlhevülést megjátszani. Az első magyar bajnokság második helyen végzett zsoldospaklijának adott strukturális és tűzerő támogatást.

Szólj hozzá

top 10