2019. már 23.

Top 10 High Command

írta: Madnezz
Top 10 High Command

 Na, jó. Köztudomású, hogy ebből a lapfajtából a Commander's Edition nyolc paklijába tett nyolc lap tartozik. :)

8. Ghost Bear High Command

ghost_bear_high_command.jpg

 A pakliból kilőtt nem 'mech és support lapok kézbe jönnek. Tehát a pilóták, mission és subterfuge lapokról van leginkább szó. Persze itt az Inside Job + Unopposed kombós paklira gondolok. Valahogyan nem látom, hogy a kombó annyira kényes lenne, hogy szükséges lenne a hozzávalók begyűjtése. Persze a Bjorn Jorgenssen azért nem baj, ha előkerül. Meg aztán a kimenő lapokat a jó öreg Black Market segítségével is visszaszerezhetjük. 

7. ConStar High Command

comstar_high_command.jpg

 Én szeretem a visszasebző képességet, mint mondjuk a Jump Troop, de ennek sokkal olcsóbbnak kellene lennie. Az assetek felhasználására meg nincsen  ténylegesen előnyhöz juttató ötletem.

6. Smoke Jaguar High Command

smoke_jaguar_high_command.jpg

Ez legalább teljesen érthetően a rakétás paklikat segíti, vagy ad egy resource pontot. Teljesen hasznos.

5. Steiner High Command

steiner_high_command.jpg

Ez egy nagyon erős lap, de nem foglalkoztam vele annyira, hogy legyen rá ötletem. Viszont a Liao játékosok bárkit elárulnának érte.

4. Wolf High Command

wolf_high_command.JPG

 Gyengíti az egységeket, de növeli a tűzerőt. Egy agresszív támadó paklinál jól jöhet. Amúgy meg olcsó és jó az assetje is.

3. Davion High Command

davion_high_command.jpg

Szóval egyelőre ő lenne a Davion High Command. 1 + 3T az ára. Kezdésként kapunk rá három zsetont, majd minden visszafordítási fázisunkban egyet. Ahány zsetont leveszünk annyi initiativot ad a küldetés során. A kezdeményezés minden mission, overheat, vagy alpha strike lapot használó paklinak nagyon hasznos. Olcsó, egyszerű a használata és hasznos tud lenni.

2. Jade Falcon High Command

jade_falcon_high_command.jpg

Meglehetősen primitív képesség, de a második körben egálban vagyunk egy mezei supporttal, utána meg már a profitot termeli. Hátránya az asset adás hiánya, meg a logistics büntetés.

1. Kurita High Command

kurita_high_command.jpg

 Nagyon kemény, ha az asztalon levő négy gépünk hirtelen kap + 8 attack-ot. Mondjuk a taktikai lehetőségeink némileg korlátozottabbak lesznek, de a tűzerő sok mindent kárpótolni tud.

Szólj hozzá

top 10 high command