2018. dec 30.

Top 10 Kurita card

írta: Madnezz
Top 10 Kurita card

house_kurita.jpg

 A Kurita ház mission lapjai elfogadhatóak, de nem kiemelkedőek. A parancsnoki lapok között a pilóták még a régi stílusban, gyenge tűzerővel készültek, talán Hohiro Kurita trükkös képessége egy taktikus csatában jól alkalmazható. A rengeteg Kurita karakter egyike sem képes érdemben a mi javunkra fordítani a játék állását, valahogyan ki lehet kerülni a képességüket, vagy túl drágák. Chandrasekhar Kurita az, aki ingyen van és két lapot restockolhatunk vele, amihez már csak egy spéci pakli hiányzik. A legjobb tíz lap közé bekívánkozik a Power Box, még ha az voltaképpen nem is lap.

10. Gunslinger

gunslinger.jpg

 Nincs jó lista böszmenagy 'mech nélkül, így került ide ez az amúgy korrekt, jól használható gépezet.

9. Sunder

sunder.jpg

 Igaz, csak C3 pakliban jó igazán, de abban rettenetesen erős, csapatban még az Annihilátoroknál is jobb egy kevéssel.

8. Victor VTR-9K

victor_vtr_9k.jpg

 Egyszerű, de jól használható kiegészítő lap. Olcsó, nagy és korrekt az alapsebzése, jó az assetje.

7. Owens OW-1D

owens_ow_1d.jpg

 Ugyan cak kiegészítő egység, de bármilyen C3 géppel párban már megéri használni. Persze főleg a Naginata mellett a NARC miatt, vagy a sima Owens mellé a sebességük miatt érdemes tenni.

6. Hitman

hitman.jpg

 A legjobb választás egy gyorsan lejövő pakliba a Venom Revised és a Wolf Trap mellé.

5. Hatamoto-chi 

hatamoto-chi.jpg

 A nehézgépes, mission lapos paklim gerincét képezték. Asset nélkül, ilyen olcsón már csak a nagy páncélzat miatt megéri. Gárdolásra, vagy csoportos támadásra, vagy nehézgépekre optimalizált akciólapokhoz ideális választás.

4. Wolf Trap

wolftrap.jpg

 Az uncommon Centurion persze jobb nála, de még a kisebb struktúrával is komoly fenyegetést jelent. Nem baj, ha kilövik, jön helyette a következő, de addig is tör-zúz.

3. Suicide Troops

suicide_troops.jpg

 Az egyik híresen sunyi lap, hiszen kijátszásával négyet már biztosan sebez az ellenfél paklijába, de aztán még esetleg ellenséges egységek elfordítása is a nyereségbe tartozik, már azon kívül, hogy feltehetőleg gárdolni is kell ellene, ha VTOL egységen van használva.

2. Naginata

naginata.jpg

 Önmagában képes eldönteni mérkőzést, ha a játék fele után párban támadásra indul, akkor a nyolc rakéta néhány kör alatt leamortizálja az ellenfél pakliját.

1. Venom Revised

venom_revised.jpg

 A kuiták saját Dasherje. Beugrik és leüti a meggondolatlanul letett fejlesztést, vagy a pakliba üt hármakat. A játék elején tökéletesen készíti elő a terepet, mind a közepes gépekkel való lerohanáshoz, mind a nagyobb gépekkel való nehézhordázáshoz.

 A Kurita ház annyi jó egységgel rendelkezik, hogy olyanok maradtak ki, mint a Mauler, a Jenner, vagy a Grand Dragon, de még az olcsó, 1-be kerülő Charger is hasznos tud lenni értő kezekben. Esetleg a rakétás Avatar is befért volna a listára, ha inkább rakétás paklikat perferálnék. A command lapok közül talán a Kurita High Command lenne használható, ha ki lehetne keresni valahogyan.

Szólj hozzá

top 10 kurita