2018. nov 02.

Top 10 Clan 'mech with Alpha Strike option

írta: Madnezz
Top 10 Clan 'mech with Alpha Strike option

 Nem volt egy egyszerű dolog tíz hasznos alpha strike opciós klán egységet összeszedni. Úgy néz ki, a klánoknál sosem fogytak a ki a lőszerből, avagy direkt lézeres fegyverzettel vonultak harcba. Azért akad arrafelé is igazi vadállat, amolyan csataterek réme.

10. Hunchback II

hunchback_iic.jpg

 Ez a 'mech nem szerepelt a blogon, mint ajánlott lap, de ezen a toplistán  illendő megemlékezni róla, mint pluszban ötöt sebző kivégző egység. Sajnos túl van árazva, ötért egy meggondolandó lap lett volna, míg így csak arra gondolok, hogy egy Uller is ki tudja nyírni. :)

9.  Grendel C

grendel_c.jpg

 Egyértelműen gyengébbb a Fenris Prime-hoz képest és ennek oka pont az alpha strike, hiszen csak így tudja megütni a Fenrise alapsebzését. A jump és az anti missile olyan sokat nem hoz a konyhára. Azonban mégiscsak egy masszív gyors egység, jól jött a Füstjaguár paklikba alkalomadtán.

8. Gladiator C

gladiator_c.jpg

 Egy nagy tűzerejű, strapabíró 'mech jó áron, de az alpha strike tényleg végszügség esetére van rendszeresítve rá.

Urbanmech

urbanmech_iic.jpg

  Mintha a kínai piacon lennénk! Kicsi, olcsó, azt vagy beválik, vagy nem. Azért a sebzése elég csípős tud lenni.

Piranha

piranha.jpg

 Szívesen játszottam volna vele, de ritkasága miatt csak egy darabot sikerült megszereznem. Egyből látszik, Dasher Prime-mal párban az alpha strike opcióval le lehet ütni egy supportot.

Ryoken B

ryoken_b.jpg

 Ez a kemény harcos megmutatja, miért lett volna jobb, ha több klános gép rendelkezett volna alpha strike opcióval.

Kraken 2

kraken_2.jpg

 Sajnos ő is ritka volt, pedig lehet megérte volna rátervezni paklit. A klasszikus Masakarinál egyénileg egyértelműen jobb, igaz az assetjei tényleg büntetnek.

Uller B

uller_b.jpg

 Az egyedüli kettőbe kerülő klános alpha strike opciós gép, a szférában vannak nála jobbak, de a klános csatázó horda készítésnél szinte megkerülhetetlen.

Puma B

puma_b.jpg

 Négyért ilyen nagy alapsebzés és totál sebzés egyéb moderate egységnek nicsen. Bár nem túl nagy, de rettentő tűzereje miatt agresszív támadó egységként jól használható.

Puma D

puma_d.jpg

 

 Igaz, hogy olcsó, de a sebzése nem sokra elég, így marad vele a csapatban való játék, amiben viszont zseniálisan hasznos. Kettő belőle a rettenetes Man 'O War ellen is elegendő.

Szólj hozzá

top 10