2016. sze 26.

Berserker

írta: Madnezz
Berserker

berserker.jpg

 Ez is a zseniális hétbe kerülő szférás nehézgépek közé tartozik, méghozzá az ECM jóvoltából a legnagyobb a játékban. Elképesztő tizenhatos sebzés kell a kilövéséhez. De ha teszünk bele Berserker Warrior pilótát és Intimidating Paint Job felszerelést, akkor egy Prometheus kell a kilövéshez.

1 'mech 17 attack  /17 sebzés gépenként

2 'mech 19 attack  / 9.5 sebzés gépenként

3 'mech 21 attack  /7 sebzés gépenként

4 'mech 23 attack  /6 sebzés gépenként

5 'mech 25 attack  /5 sebzés gépenként

6 mech 27 attack  / 4.5 sebzés gépenként

Ebből is látszik, hogy ilyen esetben a hordapakliknak alaposan meggyűlik vele a bajuk. Már csak azért is mert 6 ellenséges egységre már +10 sebzést oszt ki a pilóta.

berserker_revised.jpg

 Megint egy változtatás, amivel gyengítettek a 'mechen, mert a +2 költségpontért csak egy alapsebzést kapunk cserébe. Viszont esetleg jól jöhet, hogy sima A-T pakliba is be lehet tenni. Egy Cerberust egy az egyben alaposan eltángál, sőt egy Gunslingernél is erősebb. Persze itt a döntő tényező a kettes Hand-to-Hand képessége, amit viszont gyorsabb egységgel ellen nem tud használni. Hacsak nem egy Maneuvering Ace ül benne, de ez már egy másik történet.

Szólj hozzá

kártya steiner card unit kártyajáték rare slow mercenaries crusade battletech ecm tcg mech ccg revised berserker inner sphere davion commanders edition overheat anti-missile hand-to-hand