2016. jún 04.

Berserk Elemental Point

írta: Madnezz
Berserk Elemental Point

 A klánok által genetikailag hatalmasra készített gyalogság különleges páncélzatban harcolt a csatamezőn. Anti-mech fegyverzettel látták el őket, mint kis lézer és rövid hatótávú rakéták. Felszerelésükhöz tartozott az ugróhajtómű. Páncélzatuk automatikusan ellátta a sérüléseiket. Városi harcra is kiválóak voltak, de igazán elemükben a csatatéren 'mechek ellen érezték magukat. A hatalmas gépezetekre felszökkenve letépték annak páncélzatát és bejutva károkat okoztak a végtagok működésében, vagy a felsőtest belső részeit pusztították, akár a pilótafülkét támadva a pilótát is képesek voltak likvidálni. Bár különleges képességekkel rendelkeztek, a vérnév próbák során szemtől szemben nyílt terepen egy csatamech ellen kevés esélyük volt. A leghíresebb vérneves elementál Lincoln Osis, aki egészen az ilkáni címig jutott.

berserk.jpg

 Egyedül nem tud támadni, vagy blokkolni. Omnimechel együtt használva, támad, vagy védekezik annak sebességével. A csatában egy ellenséges egységet választva, ha az megsérül akkor kidobásra kerül csakúgy, mint a Berserk Elemental Point.

 Nagyobb gépek ellen érdemes felhasználni a spéci képességét, mert csak úgy kidobni a három pontba kerülő egységet egy olcsóbb gép miatt nem érdemes. Viszont, ha már biztosan odavész a csatában akkor még így is megéri használni. Kissé sokallom érte a három pontot.

Szólj hozzá

kártya arsenal card clan kártyajáték battletech tcg ccg uncommon battle armor elemental point berserk elemental point