2019. feb 23.

Top 10 Wolf Dragoons card

írta: Madnezz
Top 10 Wolf Dragoons card

wolfs_dragoons_wallpaper.jpg

  Ez persze csak egy tréfa, hiszen tudvalevő, hogy mindösszesen 9 ilyen lap létezik. Azonban, ha nem szüntetik meg, akkor jött volna még hozzá több 'mech is, mint a kisebb Annihilator, vagy a Wardog.

9. Jaime Wolf

jaime_wolf.jpg

 Mogorva szőrmók. Ezt a lapot még a Solaris Contactal sem volt hajlandó senki sem kijátszani, kellett a hely az erősebb pilótáknak, hiszen alapból csak annyit tud, mint a Fanatical Leader meg kettő initiative. Persze van még neki egy képessége, hogy ha 'mechet dobna a pakliból az a kézbe jön. Ezzel az a gond, hogy még egy 30 'meches paklinál is kettőt fizetünk, kettőt húzunk és egyet dobunk átlagosan egy 'mech kézbevételéért. Ez soknak látszik, szóval akkor adták volna eleve olcsóbban a karaktert.

8. Falcon

falcon.jpg

 Tipikus alapkiadásos, semmire nem jó apró kis 'mech. Legalább ingyen van.

7. Shogun

shogun.jpg

 Próbáltam megszeretni, de nem sikerült. Pedig annyira nem béna. Elvileg jó az átrakétázás, az overheatet felfogja a nagy páncélzat. Ki lehet rá játszani a jópofa jumpos mission lapokat. Talán, ha a rakéta helyett alapsebzés és Long-range lenne, akkor nem kellene hozzá Munitions a pakliba.

6. Firefly

firefly.jpg

 Ez sem egy nagy eresztés, pl. ne akarjunk a kicsi Wolfhound ellen csatázni, mert pórul járunk. Azért egy hordába csak belefért az egyik bajnokságon, de ma már kerülném a használatát.

5. Hornet

hornet.jpg

  Ahhoz képest, hogy a Spider ugyanennyit tud és gyorsabb és csak egy Munitions büntivel van rajta több, nem egy erős lap. Persze a telepítést adó egységekkel mindig vigyázni kell!

4. Flea

flea_fle-17_ccg_commandersedition.jpg

 A Commander's Edition lapján már nem is szerepel a hovatartozása. Így már ez is mehetne a ComStar nemtelepítéses hordájába.

3. Hoplite

hoplite_1.jpg

 Szerintem az az egy sebzése is csak abból adódik ha véletlenül letapos valamit. Viszont pl. gárdolni zseniális, főleg egy építkezős pakli esetén.

2. Imp

imp_1.jpg

 Így nézett ki a régi jó Imp, mielőtt revisedolták. Így már érthetőek a fentebbi kicsi gépek. Amíg azok feltartják az ellent, addig ő és a következő szörnyűség szépen felépülnek és jöhet a haddelhad! 

1. Annihilator ANH-2A

annihilator_anh_2a.jpg

 Mint egy szörny a mocsárból, az indák még a karjain lógnak. Az egyik versenypaklim legnagyobb egysége volt. De egy Wolf's Dragoons  versenypakliban az ő elkészülte csak a jel volt a contract lapok lepakolására, aztán jöhetett Morgan Kell, hogy bevégezzen! Megpróbálom elkérni ennek a paklinak az összetételét a tulajdonosától.

Szólj hozzá

top10 kártyajáték battletech tcg ccg wolfs dragoons