2017. aug 12.

Top 10 Battletech Pilot

írta: Madnezz
Top 10 Battletech Pilot

Egyelőre nyolcat sikerült találnom erre a listára. Ők azok akik egyértelműen kitüntették magukat a csatamechek irányítása terén.

Marthe Pryde

marthepryde.jpg

 Ő az aki már a próbája során két másik egységgel végzett, majd természetesen vérnevet szerzett. A listára kerülését mégis Natalie Breen párbajban való legyőzése hozta meg számára.

Ulrik Kerensky

ulric_kerensky.jpg

 Mint a Farkas klán vezetője, abban az előnyös helyzetben irányíthatott, hogy még ellenszavazatok esetén is harcosi képességeivel a saját akaratát tudta érvényesíteni a klántanácsban és ehhez nem volt szüksége politikai manőverekre. Bár konkrét párbaj nem szerepelt a könyvekben, de annyit megjegyeztek, hogy senki nem kívánt ellene harcolni és még Vlad is felnézett rá, mint harcosra.

Phelan Kell

phelan_kell.jpg

 Nem mondanám a legjobb pilótának, de Vlad elleni győzelme, vagy a Rashalhague hercegének foglyul ejtése kiemelkedő teljesítménynek számítanak, ahogy a Bulldog hadműveletben is könnyedén győzött le egy Füstjaguár parancsnokot.

Justin Allard 

 justing_xiang_allard_3052.jpg

 Csatákban is jól szerepelt, egyéni párbajbéli képességeit mutatja a Solaris bajnoki címének megszerzése, de legfőbb érdeme fiának kiképzése,

Morgan Kell

morgan_kell_3052.jpg

 Egyéni párbajban szinte verhetetlen, a próbán ő intézte el Kai Daishiját, kitüntette magát a lüthieni csatában és ott van még a ghost, avagy fantom 'mech képessége is, mely Yorinaga Kurita elleni párbajában lett legendás.

Kai Allard-Liao

kai_allard_liao.jpg

A harcos mintaképe. Mind gépesített, mind puszta kezes harcban kiemelkedően teljesít. rengeteg győzelem fűződik nevéhez. A próbán egyedülálló módon öt ellenséges egységgel végzett. Később megmentette Victor herceget az Alynán, majd pusztakezes párbajban megölt egy elementált, végül párbajban egy 20 tonnával könnyebb Viharmadárral semlegesítette Vlad Prérifarkasát. Ja és még egy Solaris bajnoka cím is befigyelt neki egy unalmasabb évben.

Natasha Kerensky

natasha_kerensky_3052.jpg

 Hetven évesen újra próbázott és a klánokon belül egyedül négy ellenséges egységgel végzett, köztük Vladdal. A tukkaydi csatában komoly szerepe volt a Farkas klán győzelmében. Halálát a Visszautasítás Háborúja során vívott párbaj sorozatban veszítette el, ahol sorban likvidálta a Jádesólyom klán tisztjeit.

Yorinaga Kurita

Róla még nincs kép, talán egy random szamuráj is megtenné. :)

 Volt két komoly párbaja Morgan Kell ellen és a kettő között eltelt időt szerzetesként töltötte a Fantom 'mech képességen elmélkedve. Fáradozásait siker koronázta és ő is szert tett erre a ritka tudásra.

 Ugye nincs ki a tíz versenyző, de vannak akik rendszeresen felmerülnek ötlet szintjén.

 Victor Steiner Davion

victor_davion.jpg

 A próbán még Hohiro is jobban teljesített nála és csak Kai nagylelkűségének köszönhetően kapta meg a Prometheust. Egyéni 'mechpárbaja nem is volt.

Vlad Ward

vlad_ward.jpg

 Ő már többször is megemlítésre került, mert a pofozógép szerepét szerették rá kiosztani. Vannak ugyan győzelmei, mint a periférián Phelan kilövése, vagy Chistu klán legyőzése, de ott vannak a csúfos vereségek is, mint a besorolás próbája, ahol Natasha Kerensky iktatta ki, vagy a vérnév döntője, ahol Phelan vágott vissza neki, na meg a megalázó vereség Kaitól a visszautasítás próbáján. 

 Aidan Pryde

aidan_pryde.png

 Neki már az első próbája is érdekesen alakult, később ugyan a visszautasítás próbáján remekül helyt állt, de aztán a vérnév döntőjében Megasa került fölébe könnyedén, hogy csak a megölésére tett esküje miatt veszítsen. Természetszerűen mindenkiben a tukkaydi  csatában nyújtott káprázatos teljesítménye és önfeláldozása maradt meg róla.

 Rana Kerensky

rana_kerensky.jpg

Őt csak emiatt a rajz miatt tettem be. Ilyen szintű ábrázolások kellenének az összes szereplőről. :) Persze ő is vérnevet szerzett és legyőzött Füstjaguár tisztet párbajban, de sokkal többet, mint, hogy Phelan csaja nem tudunk mg róla.

Szólj hozzá

top 10 battletech