2017. jún 16.

Top 10 IS fast mech

írta: Madnezz
Top 10 IS fast mech

  A Top 20-at már nem lett volna miből összeállítani, olyan szegényes a választék.

 

+1  Jenner

jenner.jpg

 A leghülyébb kinézetű gépezet, de az alapkiadásban erősnek számított, sőt a kuritáknak nem is volt más.

10. Hitman

hitman.jpg

 Ház specifikus és még ritka is, ez indokolja, hogy ennyire hátulra került a listában. Ha az árából levonjuk az ECM felszerelést, akkor 1 pontért kapunk egy 4 struktúrás kettőt ütő páncél nélküli gépet, ami nem is annyira nagy szám. Viszont az olcsóságának és az ECM-nek köszönhetően kiválóan tudja támogatni a Venom Revisedeket. Később a Spectorok kiváltották, mert könnyen beszerezhetőek voltak és jól jött a +2 struktúra meg a jump opció, nehezebben lehet kilőni és jó rá a Rusky Combat Jump.

9. Owens Revised

 

owens_revised_ow-1.jpg

 

 Jobb híján még nem C3 paklikba is betették. Mikor sikerül párban játszani velük, majdnem olyan erősek, mint a Dragonfly Prime és csak kettőbe kerülnek.

8. Scarabus

scarabus.jpg

 A legjobb háromba kerülő szférás gyors 'mech és az egyetlen nagyobb, amelyik patrolba ugrik. Különlegessége a fejsze, mert ilyen sebesség mellet csak ő rendelkezik vele és mellesleg ez a csatákban +1 sebzést ad neki. . Sajnos ritka besorolású, emiatt nem terjedt el.

7. Cicada

cicada_marik.jpg

 Az alapkiadás idején jónak számított, a Dashereket hősiesen feltartóztatta. Később a Liga paklikban tett jó szolgálatot ismét.

6. Stealth

stealth.jpg

 Az első könnyen beszerezhető, értelmes méretű gyors egység a Belső Szférában. Én mint kuritás, nagyon irigyeltem érte a Davion és Steiner házakkal játszókat.

5. Wraith

wraith.jpg

 A legerősebb szférás gyors gép, kellemes büntetéssel. Tökéletesen illik a Marik egységek koncepciójába és új lehetőségeket nyitott meg a Liao házzal játszók számára.

4. Mongoose

mongoose.jpg

 A legerősebb egybe kerülő gyors egység. Túlél egy Dasherrel való találkozást és közben még ki is lövi azt. Hihetetlenül erős, a klánoknál sincs hasonló.

3. Venom Revised

venom_revised.jpg

 A Venom adja meg a kuritáknak az agresszív játék lehetőségét. A klasszikus A-T paklik alapegysége, jól kiegészíti a Belső Szféra védekezőbb jellegű 'mechjeit.

2. Spector

spector.jpg

 Ez az általános lap kihagyhatatlan volt bármilyen A-T pakliból. Viszonylag olcsó, méretes és a védekező jelleget erősíti az ECM. 

1. Spider Revised

spider_revised.jpg

 Ez a szégyen, hogy egy bónusz telepítést adó kis egység számít a legjobbnak, de olyan segítséget ad már a mérkőzés legelején, amit semmi más nem. A helyette letett support a következő körtől kezdve szépen +1-et ad minden körben a játék végéig. Ez hatalmas előny. Valamint a szférának amúgy sincsen sok választása, milyen gyors géppel játszik.

Szólj hozzá

top 10 kártyajáték battletech tcg ccg