2017. máj 27.

Top 20 IS moderate mech part 2.

írta: Madnezz
Top 20 IS moderate mech part 2.

 

10. Thunder

thunder.jpg

 Akkora, mint egy Mad Cat! Nem mondom, hogy könnyű játszani vele, mert az assetjei és a hovatartozása elég macerásak, de ha sikerül beépíteni a pakliba, akkor hatalmas segítséget ad. Sharpshooter pilótával olyan erős lesz, mint a Mad Cat B, ami ugye kilencbe kerül.

9. Flashman

flashman_1.jpg

 Vele kezdődik a megalomán top 10 moderate 'mechek sora, már ha nem számítottuk már ide a Thundert is. Tehát ő az első hatalmas Belső Szférás közepes sebességű egység és minden pakliba beépíthető. Persze később kisajátította a ComStar, de ettől még legendás státuszát megtartotta.

8. Hollander

hollander.jpg

 Erősségét az adja, hogy nem csak telepítés nélküli nyümihordába jó, hanem akár nagyobb gépek kiépítését fedező egységnek, vagy Steiner zsoldospakliba is megfelelő.

7. Falconer

faconer.jpg

 Meggyűlt vele a bajom, mikor pilótás paklival támadtak vele ellenem. Csapatban jól lehet játszani az overheat opciójával és a kettő átsebzése már komoly károkat tud okozni a pakliban néhány kör alatt. 

6. Enfield

enfield.jpg

 A davionok jó sokára kaptak egy masszív moderate egységet, de ezen kívül nem lehet rá panasz. A Puma és a Pouncer egységeknél egy az egyben egál, csapatban meg jobb eredményeket ér el.

5. Lancelot

lancelot.JPG

 Nyálcsorgattató különlegesség. Hiába vicces az overheatje, a négyes alapsebzés félelmetes rajta. Az asset is tökéletes, kár, hogy ComStaros lett. A 60 tonna is tökéletes a Vicious Kickhez. Hiába van rajta csak assembly büntetés, az Enfieldnél egyénileg erősebb, csapatban kicsit gyengébb, de a hasonló költségű klános 'mecheknél mindenben jobb.

4. Wolftrap

wolftrap.jpg

 Lebutított házfüggő Centurion, picit nagyobb büntetéssel, de még így is halálos. Főleg kisegítő lapként tesz félelmetessé hordapaklit.

3. Spartan

spartan.jpg

 Egy viszonylag könnyen beszerezhető és felhasználható gépezet, mely ráadásként hármas páncéllal rendelkezik, összességében a legerősebb páncél struktúra kombót adva a közepes sebességű 'mechek között.

2. Centurion

centurion_u.jpg

 Az alapkiadás büntető szörnyetege, bár ezt csak kevesen vették észre. Szép méretes az árához képest és bár a kettes alapsebzés átlagosnak számít, a +2 alpha strike komoly erőt ad, mert kihasználható védekezéskor és akkor a köv. körben visszafordul, vagy támadáskor, ha a blokkoló egységet ki lehet vele lőni. Két versenyt nyertem rájuk épített paklival.

1. Wolfhound

wolfhound_kicsi.jpg

 Elképesztően erős lap, klasszikus horda alap. Egyért három sebzésre képes és a mérete már közepesnek számít a kategóriájában. Hátránya, hogy a Davionok nem rendelkeznek sok hasonló assetes egységgel.

Szólj hozzá

top 10 kártyajáték battletech tcg ccg