2017. máj 26.

Top 20 IS moderate mech part1.

írta: Madnezz
Top 20 IS moderate mech part1.

++ Yen-Lo-Wang

yen-lo-wang.jpg

 Az egyetlen unique moderate egység a játékban. A Championhoz képest a +1 költségért cserébe kap egy Intimidating Paont Job és egy Hand-To-Hand +1 képességet, egy páncél struktúrára cserélése mellett. Egyértelműen csapatban kell vele játszani, mert akkor a blokkoló csoport több egységétől is elvesz egy-egy sebzést.

+3. Grim Reaper

gream_repaer.jpg

 A Huron Warriorra hasonlít, csak az egyik alapsebzés helyett rakétája van, valamint a tactics helyett, munitions büntetésű. A rakétát nehézkesebb használni csatákban, igaz átsebzéshez tökéletes.

+ 2. Grand Dragon

grand_dragon_1.jpg

  Az alapkiadás szörnyetege. Büntetés nélkül használható, komoly páncélzattal és normális tűzerő + overheat kombóval. Nem örültek neki az IS ellenfelek, de még a klánosok sem.

+1. Charger AP

 charger_k.jpg

 Közepes sebességű olcsó fal. Assetje subterfuge, vagy zsoldos paklira ad lehetőséget, építkezéshez ideális, mert feltartja az ellenfelet és a tömege jó esélyt ad erős mission lapok kijátszására.

 

20. Champion

champion_chp1.jpg

  Leginkább az A-M, vagy L-M paklikban tesz jó szolgálatot, bár struktúrája lehetne nagyobb, támadó paklikba ideális.

19. Black Hawk

black_hawk-ku.jpg

  Masszív gépezet, csak a Spartan és a Mad Cat rendelkezik nagyobb testtel. Két erős ház használhatja és mindkettőnek jól jön.

18. Enforcer

enforcer.jpg

 Bár csak a Davionok használhatják és nagyon nem hiányzott róla a munitions büntetés, de ezeket leszámítva harci értéke jobb a sima Centurionénál.

17. Centurion

centurion_c.jpg

  Korrekt lap, bármilyen pakliba belefér, természetesen kiegészítő szerepkörben, de különleges assetekkel rendelkező pakli közepes gépeinek derékhadát is képezheti.

16. Snake

snake.jpg

  Egyszerű támadó egység, nagyjából a Wolftrap egyenértékű vetélytársa, megfejelve egy jump opcióval.

15. Clint Revised

clint_revised.jpg

  Nagyon keményen ütő kicsiny egység, melynek egyetlen hátránya a hovatartozása, mert nehéz hozzá hasonló assetes egységeket találni.

14. Hercules

hercules.jpg

  A szférás Man 'O War, csak többféle büntetéssel és kisebb páncéllal, bár az átsebzés kicsit javít ezen. A marik paklik csúcspontja.

13. Anvil Revised

anvil_revised.jpg

  Hasznos és erős. Egy kicsivel olcsóbb lassú gépezet tulajdonságaival rendelkezik alapból, melyet megfejel az ECM és vele válik a marik egységek fő támogatójává.

12. Huron Warrior

huron_warrior_marik.jpg

  A Firestarter és a Wraith mellé ideális. Egyetlen gyengéje a kis páncélzat, de az átsebzés és a nagy struktúra csapatban használva kompenzálja ezt.

11. Firestarter

firestarter.jpg

  A legjobb háromba kerülő szférás moderate egység, a lökött overheat ellenére is csak ott van a négyes sebzés és ECM támogatással lehet rajta segíteni, de a jump is javítja az esélyeit.

Szólj hozzá

kártya top 10 top10 kártyajáték battletech tcg ccg