2017. ápr 28.

Top 10 clan moderate mech

írta: Madnezz
Top 10 clan moderate mech

 

10. Mad Cat

mad_cat_b.jpgmad_cat_s.jpg

 

 A játék emblematikus egységei, csak a költségük miatt nem lettek gyakoribb szereplői csatáknak. Kilencbe kerül a legkisebb és bár csak alapsebzéssel rendelkezik, mérete folytán meglehetősen jó túlélési esélyei vannak a harcok közepette is. A másikat nem láttam mérkőzésen, pedig nagyon jól helyettesít egy hasonló költségű lassú 'mechet.

9. Loki

loki_b.jpg

  A legolcsóbb hatos alapsebzésű moderate 'mech. Kis mérete ugyan kétségessé teszi a csatában való alkalmazását, de jelenléte a járőrzónában defenzívebb játékra kényszerítheti az ellenfelet, ha nem akar egy Unopposed! 12-es sebzést a paklijába.

8. Thor

thor_d.jpgthor_b_revised.jpg

 

Luxus Ryokenek mindenféle földi jóval megpakolva. A D variáns a kevés hatba kerülő közepes gépek egyike, szép alapsebzéssel, tűrhető méretben. A B pedig bár gyengébb a rakétás Ryokennél, de mégis jól jöhet egy gyors rakétás pakliba.

7. Pouncer

pouncer_c.jpg

 A Puma - Uller paklik tökéletes kiegészítője, de egyéb támadó paklikban is megállja a helyét.

6. Crossbow

crossbow_a.jpgcrossbow_b.jpg

 

 Mondhatni a legújabb Ryokenek, de csak az Acélviperák használhatják őket. A csak tactics assetben nagy lehetőségek vannak mert a Shadowcat A szintén ilyennel rendelkezik és a 18 egységet jóféle logisztikás lapokkal, meg persze elementálokkal kiegészítve már komoly csapásmérő erőt lehet 

5. Battle Cobra

battle_cobra_a.jpgbattle_cobra_b.jpg

 

 Az Acélviperák agresszív támadó egységei jó alapsebzéssel és jelentős overheat támogatással igazán optimális választás a klán jó mission lapjaihoz.

4. Ryoken

ryoken_prime.jpgryoken_c.jpg

 

ryoken_d.jpgryoken_b.jpg

 

 A kezdetekkor elképzelhetetlen volt klán pakli nélkülük, később az erős gyors gépek jobbnak bizonyultak. Viszont a Smoke Jaguar rakétás egysége páratlansága és tökéletessége miatt néha még felbukkant, ahogyan a harcos jaguár paklikban is gyakran előfordult a B változat.

3. Uller

uller_prime.jpguller_b.jpg

 

uller_c.jpguller_d.jpg

 

 A legkisebb moderate klán 'mechek, melyek nem mellesleg nagyon agilisak. Az általánosak nagy tűzerejük miatt veszélyesek, míg a Jade Falcon klánhoz tartozók teljesen egyediek a játékban  

2. Puma

puma_a.jpg

puma_c_adder_ccg_commandersedition.jpg

puma_d.jpg

puma_b.jpg

 

 A munition assettel játszó paklik nagy segítsége ez az olcsó kiváló tűzerejű gépezet, melyet akár rakétás pakliba, akár harcos pakliba alapelemként lehet beépíteni. A bajnokságokon is jól szerepeltek, a rakétás verzióval második, az alpha strike opcióssal első helyet értek el.

1. Man 'O War

man_o_war_prime.jpg

manowar_b.jpg

 

Az Assemblyre épülő klán paklik egyik kötelező eleme, ez a hatalmas páncélozottságú, közepes testű, korrekt alapsebzésű 80 tonnás monstrum.

Szólj hozzá

top 10 kártyajáték battletech tcg ccg